Меню
Your Cart

За нас

BG Displays произвежда дървени стелажи - дисплеи от шперплат за представяне на различни продукти, вкл. храни и напитки. Стелажите лесно се сглабят и разглабят, без крепежни елементи и са удобни както за магазини, така и за търговски изложения, коледни базари и други временни или постоянни търговски площи. Стелажите се произвеждат по поръчка на клиента и могат да бъдат стоящи или настолни, брандирани с фирмено лого, име на продуктова линия и др.


- дървени стелажи - настолни, за вино и универсални за всякакви продукти и магазини.


Bg Displays произвежда стелажи и дървени кутии за вино или чай, щайги и др. дървени предмети, които могат да се използват с брандиране като фирмена опаковка/дисплей.- дървени кутии за вино, бижута, кашпи и сандъци за съхранение.


* Изделията могат да се адаптират към промяната и времето, с гъвкавите си дизайни трансформациите стават само с въображение, без винтове или пирони - това не са просто мебели, а персонализиран опит с дървесина. Ние се развиваме, като се променяме според вашите нужди. Опитахме да създадем нов баланс между хора и природа. Нашите изделия са изключително трайни, а ако някога се повредят, могат лесно да бъдат поправени.

* Шперплатът от бреза е идеален за производство на уникални, висококачествени и издръжливи дизайни. Създаден от няколко слоя дърво, чиито кръстосани влакна правят панелите с дебелина 12 мм много здрави. Частите се изрязват с милиметричната прецизност на лазерния лъч.

* Мебелите могат да се доставят без каквато и да е обработка или лакирани с боя на водна основа. Финишът може да бъде неутрален /безцветен/ или оцветен (бял, черен, жълт, оранжев, червен, люляк, син, зелен). Използваните бои спазват европейските регламенти за намаляване на въздействието върху околната среда.

Ако попитате търсачката какво е дърводелец, ще получите отговор "Лице с умения да произвежда различни предмети от дърво". Освен умения ние бихме добавили и опит, страст и любов.

 Абонирайте се за нашия бюлетин, за да сте информирани за всички наши специални предложения.