Меню
Your Cart

Сглобките

Елементите, които съставляват всички наши стелажи са проектирани така, че да бъдат свързани помежду си без използването на винтове или лепила, дори без инструменти - в пълно съответствие с фирмената философия за максимално уважение към околната среда. 

Но какво е сглобката?

Системата за заключване е широко използвана в дърводелството техника. Проектирането и производството на такива компоненти улесняват транспортирането и монтажа на всякакви разстояния от мястото на производство. Технически това не е просто да свържем две или повече парчета, които се пресичат помежду си. Ние не използваме никакви допълнителни "помагачи", за да фиксираме различните елементи заедно. Не ви трябват лепила, винтове или инструменти за сглобяването. 

Днес това е възможно с почти перфектна прецизност, благодарение на използването на съвременни машини с цифрово управление от последно поколение и благодарение на съвременните компютърни програми, които използваме за проектиране на нашите дървени стелажи.

По този начин се получават две важни предимства: транспортните разходи са значително намалени, тъй като размерите на опаковките са оптимизирани, времето за монтаж е намалено, тъй като монтажът е много бърз и лесен. За всеки случай нашите клиенти получават и писмени инструкции за монтаж.Абонирайте се за нашия бюлетин, за да сте информирани за всички наши специални предложения.