Меню
Your Cart

Дизайн и персонализиране

Дървените стелажи са идеалният инструмент за представяне на продуктите на вашата фирма: стоки за бита, хранителни продукти, козметика и козметични продукти, домакински артикули, брошури, домашни артикули, почистващи продукти и много други. 

Изборът да предлагаме продуктите си от брезова дървесина безспорно помага да се предаде концепцията за естествеността и е особено подходящ за биологични контексти на компании, които имат поглед и положително отношение към околната среда. Всъщност разликата става с персонализирането на рекламните изложители - стелажите? В действителност дървената витрина е вашият посланик в малките магазини, големите търговски центрове, както и на търговски панаири. 

Затова ние предлагаме широка гама от персонализации - лазерен печат на лого или рекламно послание, изрязване на елементи с характерна за марката ви форма /сърце, детелинаи др./. Богатият избор от цветове, с които покриваме изцяло или части от стелажа създава безкрайна възможност за уникалност и привлекателност.

Представения каталог с различни модели и размери отговаря на разнообразни изисквания за показване на продукти в магазини, търговски дейности, рекламни и панаирни изложби. Нашите дисплеи са идеални за рекламни щандове, приеми, бюра и търговски дейности, панаири, търговски обекти и информация. 

Ако сте претърсили целия интернет и не сте намерили нищо подходящо за вас? Ако търсите стелаж от дърво, но не сте намерили модел, който ви удовлетворява напълно? Няма проблеми! Нашият екип от дизайнери е в състояние да разработи уникални проекти, съобразени с конкретните Ви нужди. Ние сме производители и сме в състояние да модифицираме всеки модел по форма и размер, да сбъднем всяко ваше желание от нулата!Абонирайте се за нашия бюлетин, за да сте информирани за всички наши специални предложения.