Меню
Your Cart

Дървесината

Нашите стелажи са произведени от висококачествен брезов шперплат от гори, управлявани по европейски стандарти, отговорно и след строги екологични проверки. 
Говорим за дървесина, сертифицирана от FSC (Forest Stewardship Council), международна организация с нестопанска цел, която работи за насърчаване на принципите на устойчивото развитие. 
Изборът на дърво означава избор на рециклируем и екологично чист материал, който е само първата точка от дългия производствен път, посветен на изключителното уважение към околната среда. 
Всъщност всички наши производствени процеси са "зелени" - от философията на системата за заключване, до избора на бои на водна основа.
Брезовата дървесина е характерна суровина за Северна Европа и е сламено-бяла, има фини зърна, много гладка повърхност, отлична стабилност и висока степен на механична устойчивост. Тя е сред най-използваните материали за производство на чекмеджета, стълбища, високоговорители, контейнери, опаковки, но и за мебели като цяло.
Панелите са съставени от няколко слоя брезов фурнир и са съчетани с припокриващи се и кръстосани слоеве, залепени с карбамидна смола по стандартните лепилни методики . Използва се само висококачествен дървен материал, който следва най- строгите стандарти за качество : всеки панел се избира внимателно, като дърветата с дефекти се отстраняват. Допускат се само здрави възли, по-малки от 25 мм и не повече от 10 на квадратен метър. Освен това се използват само панели, които спазват допустимо отклонение от 5% по отношение на номиналната дебелина. 
За нашите рекламни стелажи използваме дебелини 6, 9 и 12 мм. 
Освен това, брезовите панели са единственият „външен“ компонент: цялата останала продукция всъщност се извършва в нашата производствена база в Плевен, следвайки традициите за истинско качество от развитите пазари.
Шперплатът от бреза се поддава на широка гама от персонализации: всички наши дисплеи могат да са оцветени изцяло или частично с естествени бои на водна основа, могат и да бъдат украсени с лога и рекламни послания чрез цифрово-лазерено гравиране.Абонирайте се за нашия бюлетин, за да сте информирани за всички наши специални предложения.