Меню
Your Cart

Блог с новини и полезни статии BGDisplays

23 Feb Стелажите на BGDisplays на Пловдивския панаир
niyalaleva 0 346
Международната изложба ФУДТЕХ е  най-представителният  форум на хранителната индустрия в България.  Той показва как новите технологии развиват кулинарните традиции, за де се създадат вкусни и здравословни продукти. Предпочитано място e за изява от пр..
28 Jan Дърво и вино - качествена комбинация
Julian 0 271
Един от ключовете за продажби е идентичността на марката - основа на всяко маркетингово действие. На практика това е екзалтация на собствената търговска идентичност, увеличаването на собствената марка.Не е достатъчно да се прави добро вино.Това е нео..
31 Jan Инвестираш ли достатъчно във витрината на продукта?
Julian 0 262
Нали се погрижихте за всеки детайл? Избрахте най-добрите суровини, проверихте стъпка по стъпка всеки процес, подобрихте производствената част с помощта на най-нови технологии и накрая избрахте закачлив и секси дизайн за опаковките...Все пак НЕ продав..
19 Feb Светът на мебелите
Julian 0 258
IDEA Plywood displays за първи път се представя на специализираното изложение за мебели и интериорен текстил "Светът на мебелите" - форум за срещи и генериране на нови идеи в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането. Посетителите мо..
31 Jan Инвестиция в магазин за оптика - поглед надалеч и в бъдещето
Julian 0 238
В един вече стабилен пазар използването на дървени стойки за презентация на очила е идеалният начин да се осигури повишаване на интереса и продажбите. Благодарение на широкото разпространение на електронни устройства със светещи екрани - монитори и с..
30 Jan Увеличи продажбите на хляб и сладкиши!
Julian 0 192
Хлябът днес е основна храна. А дали е така и дали винаги е било така? В действителност, ако преди век дневно се е консумирало около 1 кг хляб на човек, днес са не повече от 100 грама.Драстичното намаляване на потреблението и промяната в хранителните ..
27 Jan Миризмата на търговията
0 181
Невромаркетингът или сензорният маркетинг е научна област на изследване и комуникация, която цели да включи различните сетива за увеличаване на продажбите. Следователно включването на повече сетива извън зрението е не само възможно, но е и силно преп..
14 Nov ИНТЕРФУД & ДРИНК 2019
niyalaleva 0 137
За 18-та поредна година Интер Експо Център отвори врати за изложението ИНТЕРФУД & ДРИНК. Добре познат в Югоизточна Европа, форумът се радва на нарастващ интерес от страна на български и чуждестранни фирми, бизнес делегации, търговски мисии и колекти..
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)


Абонирайте се за нашия бюлетин, за да сте информирани за всички наши специални предложения.